Βοήθεια στο Σπίτι ΚΔΑΠ ΚΔΑΠ/ΜΕΑ

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες

Image

Μέσα στα πλαίσια του προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», οι ωφελούμενες οικογένειες έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας είτε εργασιακά είτε να καλύψουν άλλες υποχρεώσεις, ανάγκες ή να ξεκουραστούν, μιας και το ΚΔΑΠ- μεΑ προσφέρει τις υπηρεσίες του Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 7:00πμ έως τις 10:00μμ.
Με γνώμονα πάντα τη θετική παρέμβαση το ΚΔΑΠ- μεΑ προσφέρει εξειδικευμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες για το κάθε παιδί, έφηβο, άτομο, καθώς δεν υπάρχει όριο ηλικίας στη συμμετοχή και παρακολούθηση του προγράμματος.

Σκοποί του προγράμματος είναι:
Η δημιουργική απασχόληση νέων με αναπηρίες, η κοινωνική ένταξή τους, η στήριξη των οικογενειών τους και η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ιδίων και των οικογενειών τους.

Το ΚΔΑΠ-μεΑ του δήμου μας, όντας μια δομή που δραστηριοποιείται στο χώρο των ΑμεΑ, καλείται να αντιμετωπίσει ζητήματα και δυσκολίες που εντοπίζονται στους κόλπους της κοινωνίας. Έτσι λοιπόν, συνεργάζεται με τοπικούς φορείς προκειμένου να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ωφελούμενων και να βελτιώνει τις υπηρεσίες του και βρίσκεται σε συνεργασία με αντίστοιχα κέντρα που λειτουργούν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος.
Για περισσότερες πληροφορίες, καθημερινά 9:00πμ- 19:00μμ στο τηλ. 26810-27943 κ. Ζαρκάδα Χρήστο